loading


     OPEL Service Favorit e cel mai nou Program de fidelizare a posesorilor de Opel. Programul presupune acordarea unor reduceri din preţul pieselor originale şi din cel al manoperei.

OPEL SERVICE FAVORIT

 

   După ce maşina ta a ieşit din garanţia oferită de Producător îţi recomandăm să vizitezi în continuare Service-ul autorizat Auto World Park. Aici vei găsi personal calificat după normele impuse de Producător care vor avea expertiza necesară pentru a te ajuta în operaţiunile pe care vrei să le efectuezi.

 

Pentru ca maşina ta să îţi ofere aceeasi siguranţă şi confort în utilizarea zilnică are nevoie de verificări periodice, cel puţin o dată pe an, şi de lucrări de mentenaţă. Folosirea pieselor originale şi a personalului calificat din Service-ul Opel garantează o bună funcţionare a maşinii după trecerea anilor.

 

Astfel, în funcție de vârsta mașinii ai urmatoarele beneficii:

  • Pentru maşini cu vârsta între 2 – 4 ani ai o reducere de 10% la toate piesele* originale și manoperă
  • Pentru maşini cu vârsta peste 4 ani ai o reducere 20% la toate piesele* originale și manoperă

 

Reducerea la píesele originale se acordă din Preţul Recomandat de Vânzare la Client oferit de Opel în Romania. Reducerea la manoperă se acordă din preţul de listă pe care fiecare Autoglobus îl practică.

 

Tot ce aveţi de făcut este să ne contactaţi cere o ofertă de preţ.

Veţi fi surprinşi să constataţi că oferta noastră este comparabilă cu cea a unui service independent care nu foloseşte piese originale Opel, nu deţine personal instruit şi aparatură specifică maşinii voastre.

 

Pentru o întelegere mai bună a ofertei cuprinse în acest Program vă dăm un exemplu: o revizie poate începe chiar de la 389 lei **cu TVA și manoperă incluse pentru o mașină între 2-4 ani vechime sau 354 lei** cu TVA și manoperă incluse pentru o mașină mai veche de 4 ani.

Sus pagina